![]() |
Петр, на самом деле автор и исполнитель песни А. Пидлужный лидер группы "Нічлава блюз". Уже потом ее спели Скрябин и Тина Кароль
|
Последнее время с огромным удовольствие переслушиваю старые песни (альбомы) Билык на украинском языке! Соскучилась по ней украинопоющей. Как же цепляют, пробирают ее песни! АбАжаю!
"Вибачай" Вибачай за те, що я була, Вибачай за те, що не змогла, Не змогла чекати теплих днів, Малювати те, що ти хотів Вибачай за те, що я була, Вибачай за те, що не змогла, Не змогла чекати теплих днів, Малювати те, що ти хотів Хай-я ооуо Хай-я ооо Хай-я ооуо Хай-я оооо Вибачай за перший крок в житті, Вибачай за хаос почуттів, Почуттів, що линуть звідусіль. Вибачай за радість і за біль. Вибачай за сліз моїх вінок, Вибачай за вранішній дзвінок, Вибачай за те, що кожен раз Дарувала душу без прикрас. Вибачай за те, що я була, Вибачай за перший крок в житті, Вибачай за сліз моїх вінок, Вибачай за душу без прикрас. Скрытый текст:
"Скажи" Темно, і знову ніч Подихом зігріва. Вечір на двох - Так вже було. Ну, а тепер це слова. Поруч лише його Кроків живуть дощі. Погляд твій став Схожий на крик Стомленої душі. Скажи, звідки і нащо? Скажи, як і чому? Скажи, де буде краще, Краще тепер йому? Все, що лишилось з ним - Іграшки і листи. А на стіні в кімнаті твоїй Лишилось останнє "Прости". Може, хотіла б ти Зникнути, наче тінь? Та у ві сні янгол сказав, Що буде маленький син. Скажи, звідки і нащо? Скажи, як і чому? Скажи, з ким буде краще, Краще тепер йому? Краще тепер йому… Скрытый текст:
"Вітер" Візерунками білими На холодному склі Розмальовані килими, Зимно так на землі. Чи від того сумує так Бідне серце моє? Чи не зможе тепер ніяк Позабути, що є кохання? І на що схожий дощ, коли зима? І на що схожий вітер за вікном? І на що схожий день, коли сама? День, в якому тебе тепер нема? Так багато всього було Після тебе в житті, Відболіло і відпекло, - Ми вже стали не ті. Чи від того моя душа Розмовляє вночі? Чи від того, що не знайшла Спокій знову кричить До ранку? І на що схожий дощ, дощ? І на що схожий вітер? І на що схожий день, день? День, в якому тебе тепер нема. Скрытый текст:
"Одинокая" Дуже сумно і темно без тебе, Вечір знов, я одна. Вітер хмари цілує на небі, Тільки плаче вона. Вона - зіронька моя - Вона - одинокая, Одинокая, як я. Той, кого я так ніжно любила, Щастя десь розгубив. Той, кого я зігріти хотіла, Не зберіг - не зумів. Любов - зіронька моя - Любов - одинокая, Одинокая, як я. Не сумуй, моя зоре, на небі, Все на світі мина. Світла інших, далеких не треба, Ти зі мною одна. Одна - зіронька моя - Одинокая, як я. Скрытый текст:
"Твої руки" Дивне фото на столі Теплі промені на склі Все зникає В тиші рівно сто хвилин Я одна і ти один Пам'ятаю Твої очі Твої очі Твої очі Рухи, погляд, почуття Я живу, та це не я Я вже інша Сніг холодний за вікном Розірвати зможуть знов Темну тишу Твої руки Твої руки Твої руки Твої руки І годинник на стіні Не розкаже наші сни Вже нікому Ти на інших небесах Не повернеться назад Вже додому Твоє серце Твоє серце Твоє серце Твоє серце Твої очі Твої руки Твоє серце Твоє серце Скрытый текст:
"Ти мій" Вона мені сьогодні подзвонила. Сказала, що не може більше так. Сказала, що вона твоя дружина А я - ніхто, і звуть мене ніяк. Вона мене благала зупинитись, Віддати, що належить тільки їй. Та як на тебе можу не дивитись? Для мене ти один ти тільки мій. Для неї я звичайне справжнє горе, Для тебе - море ніжності й тепла. Забудь його - мені усі говорять, А я без тебе жити б не змогла. Вона мені сьогодні подзвонила.. Скрытый текст:
|
Хочу поделиться своими сокровищами)) Я меломанище со стажем, ищу в недрах интернета музыку, которая цепляет душу) Украинские песни. Многие песни мне помог найти Андрей. Они ему тоже нравятся. Слова не могу найти, послушайте, кто любит украинскую музыку)
Виктория Луганская и Рой Олег (Любов мольфара) - Вальс життя Олег Рой - Крижана вода Мария Чайковская и Гуша Катушкин - Чекай Мария Чайковская - Розкажи Мария Чайковская - Крила Мария Чайковская - Ангелом Мария Чайковская - Душа Арсен Мірзоян - Ніч Torvald - Без тебе Torvald - Почуття (Я тебе кохаю) O.Torvald – I love you |
Лолита "Таксі", как я давно балдею от этой сильной и лиричной песни!
Тобі скажу сьогодні все - що ти такій як всі І вийду мовчки на шосе, і зупиню таксі Таксі зневіренних сердець, нічною самоти Таксі в якому дощ іде, завжди, завжди, завжди Кудись я їду і мовчу, і плачу, плачу, плачу Це я сама собі плачу сльозами за невдачу Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Крестенна ніч, в майбутній день, летить як тінь біди Таксі, в якому дощ іде, завжди, завжди, завжди Сама не знаючи куди, на захід чи на схід В таксі я їду без мети, богато зим і літ Кудись я їду і мовчу, і плачу, плачу, плачу Це я сама собі плачу сльозами за невдачу Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Таксі… Того везе таксі… Кудись я їду і мовчу, і плачу, плачу, плачу Це я сама собі плачу сльозами за невдачу Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Кудись я їду і мовчу, і плачу, плачу, плачу Це я сама собі плачу сльозами за невдачу Нічний водій мене спасе, скажу йому - "мерсі" Кому в коханні не везе, того везе таксі Нічний водій мене спасе Плачу, плачу, плачу Кому в коханні не везе - того везе таксі Кому в коханні не везе Того везе таксі Того везе таксі Мене везе… Таксi… |
Чи знаєш ти, як сильно душу б`є безжальний дощь? Так ніби він завжди чекав лише мене. А як болить зимовий спокій нашого вікна, Ніжно пастельний, як твій улюблений Моне. Така як ти буває раз на все життя і то із неба. Така як ти Один лиш раз на все життя не вистачає каяття, коли без тебе я... Забути все здається я б ніколи не зумів Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі І погляд твій -- він вартий більше ніж мільони слів Вічно далекий, як і твій улюблений Далі. Така як ти буває раз на все життя і то із неба. Така як ти Один лиш раз на все життя не вистачає каяття, коли без тебе я... |
Океан Эльзы- музыка мирового уровня.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 13:03. |
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot