![]() |
Стихи на украинском языке
Заговори до мене я благаю!
Я кохаю тебе, я кохаю! Заговори, може ще щось лишилось, Бо моє серце без тебе на віки закрилось. Заговори, може десь уночі Заспівають якось солов’ї, Може казка настане для нас І прийде ще надовго наш час. Відкажи мені, благаю Хоч би хвильку поговори зі мною Хоч на хвильку увійди в моє життя І тоді всі нещастя уйдуть в небуття. |
Ти приходиш до мене щоночі,
В ту хвилину як міцно я сплю, Заглядаєш в заплакані очі І шепочеш: “Не плач, я люблю!” Я слова твої чую душею І крізь сон усміхаюсь тобі Твої очі горять наді мною В невимовній глибокій журбі. Відкриваю заплакані очі Навкруги порожнеча одна, В тишині таємничої ночі Очі мого щастя немає, нема... Все це сон, а щастя нема... Будь ласка! Напиши автора цього вiрша. Минимама |
Буду плакать крокодильими слезами. Ничего не понимаю на этом языке..... эх....
|
Так не чесно...
И где же все украинцы делись????? :cry: |
minimama, я сама б хотіла взнати чий це вірш...
Але мені здається, що його написала дівчина мого друга, але я кїї звати я не знаю...((( |
Ой, привыкла, что на каком языке обращаются на том и отвечаю, ща переведу...
Я бы и сама хотела узнать кто его написал, но мне кажется, что это написала девушка моего друга, но как ее зовут я незнаю, а жаль... |
А это вообще-то песня "Ти приходиш до мене щоночі"
Слова: Дмитро Загул Музика: Богдан Весоловський Яндекс рулит!!http://www.rustusovka.com/smilies_mo...9c3c482cb5.gif |
О! Спасибо большое за просвещение))))))
Просто мне самой то его один раз прочитали, но он мне безумно понравился, как то почти сразу его запомнила)))))) :love |
Наташа, пиши стихи на том языке, на каком пишешь. И прочитать и понять на форуме есть кому :) . Навыки и стиль приобретешь в процессе.
Небольшое замечание: Цитата:
Продолжай :idea: |
galchenok, большое спасибо за поддержку и за прочтение)))))
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 22:40. |